Rbd -dbR Dobrodosli na otkaceni RBD 4um samo za njihove prave fanove!!!! |
|
| Prevodi pesama | |
| | Autor | Poruka |
---|
Rockerka Admin
Broj poruka : 50 Nesto o meni.... : Napisite nesto o vama. Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:26 am | |
| No pares – Ne staj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako zele da te ucutkaju Nista ne moze da te zadrzava ako imas vere Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF: Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Nemoj da se plasis da letis Zivi svoj zivot
Ne gradi zidove u svom srcu Sta god da radis, uvek radi sa ljubavlju Rasiri krila, uprkos vetru, nemas sta da izgubis Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF.
Ako osudjuju tvoje ideje, imaju vrednost Nikada nemoj da se stidis, uvek pusti glas
REF. 2x
Ne prestaj nikada da sanjas... Ne staj... Zivi svoj zivot... | |
| | | Rockerka Admin
Broj poruka : 50 Nesto o meni.... : Napisite nesto o vama. Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:27 am | |
| Salvame-Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN.. | |
| | | Rockerka Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:28 am | |
| Fui La Niña-Bila sam devojcica
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
| | | Rockerka Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:28 am | |
| Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN… | |
| | | Rockerka Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:30 am | |
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela | |
| | | Rockerka Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:30 am | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
| | | Rockerka Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jul 01, 2008 10:31 am | |
| Nadam se da je dosta od mene... :bv: | |
| | | #Admin-Derrick# Admin
Broj poruka : 251 Godina : 29 Lokacija : Svuda po malo !! Nesto o meni.... : Ja sam Milos imam 13 godina i iz Beograda sam!!! HI!!!! Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:51 am | |
| No digas nada - Ne govori nista
Moze biti da ja nisam ono sto si trazio A i da ti nisi moja druga polovina Ima vec duze vremena da je ljubav otisla iz ove kuce Nije nam ostalo nista o cemu bi pricali Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
Ne, ne, ne, ne... Ne...
Danas oblaci ne odlaze sa mog prozora I vise ne znam ni zelim li da se probudim Ostavicu svoje srce ispod jastuka Ukoliko jednog dana budes zeleo da se vratis Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
I ne znam hocu li moci izbrisati sa koze Te zabranjene poljubce koje si mi juce dao
Ne… Ne… | |
Broj poruka : 251 Godina : 29 Lokacija : Svuda po malo !! Nesto o meni.... : Ja sam Milos imam 13 godina i iz Beograda sam!!! HI!!!! Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:52 am | |
| Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
REF. 2x | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:52 am | |
| Wanna play – Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram…
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:53 am | |
| Lento ~Polako~
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:53 am | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:54 am | |
| Money, money ~Pare, pare~
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:55 am | |
| Fuera
~Odlazi~
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim...
Sálvame - Spasi me
Da mi nedostajes je moja potreba. Zivim u beznadju, Od kada se vise ne vracas Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren: Spasi me od zaborava, spasi me od usamljenosti Spasi me od umornosti, predjem se tvojoj volji Spasi me od zaborava, spasi me od tame Spasi me od dosade, nemoj me pustiti da padnem nikad...
Toliko zelim da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad tesko zaboravim Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren... x2
Spasi me od zaborava, Spasi me od umornosti, Spasi me od zaborava, Spasi me od umornosti. | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:55 am | |
| Rebelde
~Buntovnik~
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo vice Da sam prokleo moju buducnost i njegov mir Na moj nacin
Iako ga cujem ja sam daleko odavde Zatvorim ocim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juce Buntovnik sam Kada mi se uvuces pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana cu pobeci Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oci i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juce Buntovnik sam Kada mi se uvuces pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oci i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juce Buntovnik sam Kada mi se uvuces pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juce Buntovnik sam Kada mi se uvuces pod kožu Buntovnik | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:56 am | |
| Me He Enamorado De Un fan
~Zaljubila Sam Se U Jednog Fana~
Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey | |
| Nuestro amor
~Nasa ljubav~
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x; I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
REF. 2x; I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi | |
| Un Poco De Tu Amor
~Malo tvoje ljubavi~
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam, o tebi svakim danom sve vise Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozes videti svetlo na mojoj kozi Da prepoznas najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubavi da mi omoguci da zivim Malo tvoje ljubavi me moze uciniti srecnim Samo malo tvoje ljubavi je ono sto trazim
Daj mi znak, minut za pricu Daj mi samo jednu sansu Da ucinim da me volis svakim danom sve vise
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozesh videti svetlo na mojoj kozi Da prepoznas najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubavi da mi omoguci da zivim Malo twvoje ljubavi me mozhe uciniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono sto | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:57 am | |
| Enséñame ~Nauci Me~
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Refren: Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Ljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 1:57 am | |
| | |
| | | *Dul y Ucker*Vondy 4ever* RBD crazy clan!!
Broj poruka : 35 Godina : 28 Lokacija : Sa Gonzalezom na ostrvu ljubavi... Nesto o meni.... : O meni... Datum upisa : 17.07.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 7:31 am | |
| Que hay detras - Sta je iza
Mislim na tebe...
Mogu da vidim nijansu I odraz svoje depresije Mogu da vidim obris Duha koji je u mojoj unutrasnjosti
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF: Sta je iza Jedne suze Sta je iza Krhkosti Sta je iza Poslednjeg pozdrava Sta je iza Kada se zavrsi ljubav Sta je iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja te proganjaju Mogu da vidim obris Svoje senke nad stenom
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sta se nalazi iza tebe...
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza... | |
| | | *Dul y Ucker*Vondy 4ever* RBD crazy clan!!
Broj poruka : 35 Godina : 28 Lokacija : Sa Gonzalezom na ostrvu ljubavi... Nesto o meni.... : O meni... Datum upisa : 17.07.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Jul 18, 2008 7:33 am | |
| Tu amor - Tvoja ljubav
Moja ljubavi, nisam siguran Koje prave reci da kazem Mozda ce ove proste reci Najbolje objasniti Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vise svakoga dana
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko te volim Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvog srca Ovo je mesto za pocetak
REF: Tvoja ljubav ja cu uvek biti Tvoja ljubav znaci svet za mene Bices zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav
Tvoja ljubav...
Moja ljubavi, volim te sve vise Sa svakim pogledom u tvoje oci Mozda ce ove proste reci Najbolje opisati Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vreme
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko si mi potrebna Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvoje duse Recima koje ce ti staviti do znanja
REF.
Ti si jedina koja mi treba u mojim rukama Veruj mi, ove reci koje govorim Su reci koje dolaze pravo od mog srca Kako da uradim da verujes Nista vise ne znaci toliko Kao sto ti znacis meni
Ti si jedina u mojoj dusi... Ti si jedini u mojoj dusi... Volim te... Volim te... Obozavam te... Obozavam te... Tvoje usne... Tvoje usne... Tvoje oci... Tvoje oci... Moja ljubavi... Moja ljubavi...
REF.
Tvoja ljubav...
Tvoja ljubav... | |
| | | ~RBD_girl~ RBD crazy clan!!
Broj poruka : 45 Nesto o meni.... : O meni... Datum upisa : 10.04.2009
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Apr 10, 2009 5:37 am | |
| EXTRA!!! Znam puno prevoda samo vam necu reci dok me ne postavite za admina!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama | |
| |
| | | | Prevodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|